gott nytt år


det har inte varit tolvslaget än men jag kommer inte kunna skriva senare

Tjabba

hello ja det var ett tag sedan jag skrev men jag ska försöka att bättra mig men jag har typ inte hunnit men aja jag har typ varit ute firat julafton varit med kompisar mm och i julklapp fick jag NITENDO DS :), nitendo ds spel, godis, hårtårk, pengar, smycken, en slags lampa, en biljett till hsm musikalen, ljus, ljuslycktor, och ett presentkort så att jag skulle få ta hål i örat så nu har jag tagit 2 hål till i öronen. ja tiden bara rusar förbi nu är det redan nyårsafton jag taggar assa mycket till ikväll. Sen har jag varit på stan och då fynda jag en kofta på bikbok på rea det var hlva priset och så köpte jag tuggummi och nå mint tabbleter och en duschmössa (stavning?) och örhängen på halva priset och nå hamburgare hahaha.

hello

hello just nu så sitter jag och ser på tvekamper i time out.

JUL


hahaha

nu har det äntligen kommit mycket snö fast det kom det typ för några dagar sen och nu börjar det dra ihop sig till julafton ovh jag har typ slagit in 15 paket som är från mi hahaha LÄNGTAR ASSA MYCKET.

hihi

hej hej idag har vi haft en juldag först gjorde vi knäck och sen så dekorerade vi pepparkakshuset sen så stälde vi pepparkakshuset på bomull och dekorerade vi runt om och sen så gjorde vi ett vinterland och sen så pynta vi julgranen och imorgon så ska vi göra egna ljus längtar XD. sen fick jag prata med alex åå jag saknar hon fast jag fick hennes adress till norge så vi får väll hålla kontakten igenom brev

hej igen

hejsan jag har inte skrivit på så länge för jag orkar inte men idag har jag fått en filt i paket kalendern sen så började vi med att göra knäck sen så dekorerade vi  pepparkakshuset och nu så ska vi göra ett tomte land och när mamma kommer hem ska vi pynta granen. 

RSS 2.0